1.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeȘtirile zileiO dronă venită din Ucraina spre Moscova a fost distrusă

O dronă venită din Ucraina spre Moscova a fost distrusă

O dronă lansată din Ucraina care se îndrepta spre Moscova a fost distrusă, a transmis primarul Moscovei, potrivit epicnews.ro.

Sistemele de apărare aeriană ale Rusiei au distrus o dronă lansată de Ucraina care se îndrepta spre Moscova, a declarat primarul capitalei ruse în noaptea de sâmbătă spre duminică.

“În mod preliminar, nu există pagube sau victime în urma căderii de resturi”, a declarat primarul Serghei Sobyanin pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

“Serviciile de urgenţă se află la faţa locului”.

Atacurile cu drone din Ucraina au oprit traficul în vama din Tulcea

Circulaţia prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Isaccea este oprită, în urma atacurilor cu drone din timpul nopţii de pe partea ucraineană a Dunării.

“Traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka). Astfel, traficul pe ieşire este redirecţionat către Galaţi Rutier”, informează Garda de Coastă.

Conform sursei citate, cele două bacuri care asigură traversarea de pe un mal pe altul al Dunării sunt ancorate pe partea românească.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă