12.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiO dronă dezvăluie amploarea distrugerii după inundațiile din nordul Indiei

O dronă dezvăluie amploarea distrugerii după inundațiile din nordul Indiei

Imaginile dintr-o dronă, de miercuri (12 iulie), au dezvăluit amploarea distrugerii în orașul Manali, din nordul Indiei, care a suferit greul inundațiilor și alunecărilor de teren, declanșate de ploi în mijlocul sezonului musonic, potrivit Reuters.

Videoclipul cu dronă a surprins oameni din statul nordic Himachal Pradesh stând pe drumuri și autostrăzi, multe având mari porțiuni rupte și grav avariate de inundații și alunecări de teren, în timp ce apa curgea printr-un râu umflat.

Manali, care este o destinație turistică populară, a văzut multe vehicule și vizitatori blocați pe drumuri după ce au fost măturați în weekend, a declarat presa locală.

Cel puțin 72 de persoane au murit în urma inundațiilor și alunecărilor de teren în Himachal Pradesh din 26 iunie, potrivit rapoartelor autorităților și presei locale.

Multe districte din Himachal Pradesh au primit cantitatea de apă dintr-o lună de precipitații într-o singură zi, în ultimul weekend, a declarat un înalt oficial al departamentului meteo.

Un incendiu produs la un autobuz din India a ucis cel puțin 25 de persoane, iar opt sunt rănite

Un incendiu a cuprins un autobuz ce s-a prăbușit și a izbucnit în flăcări, ucigând cel puțin 25 de persoane și rănind opt în statul Maharashtra, India, din vestul țării, la primele ore de sâmbătă (1 iulie), au declarat poliția și oficialii, potrivit Reuters.

Poliția locală a spus că autobuzul s-a prăbușit într-un despărțitor de drum, în jurul orei 1:35 a.m. (20:00 GMT) pe o autostradă, rupând rezervorul de motorină al vehiculului și declanșând un incendiu, adăugând că majoritatea victimelor nu au putut scăpa din vehiculul care ardea.

Ministrul-șef al statului, Eknath Shinde, și prim-ministrul Narendra Modi au postat tweet-uri separate în care își exprimă tristețea și au spus că vor plăti sprijin familiei fiecărei victime, în valoare de 700.000 de rupii indiene (8.500 de dolari).

Acest incendiu la un autobuz este un incident violent ca și cel cu forțele de securitate din India care rețin cel puțin 50 de persoane pentru violență

Forțele de securitate din India au arestat cel puțin 50 de locuitori(persoane) ai orașului Jamshedpur, din est, pentru violență care implică aruncarea cu pietre și incendierea, a declarat luni (10 aprilie) un înalt oficial al poliției.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

SUA va prelungi un program de supraveghere electronică și telefonică în străinătate

Senatul SUA a aprobat sâmbătă prelungirea unui program de supraveghere electronică şi telefonică în străinătate, utilizat pe scară largă de serviciile de informaţii americane,...

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă