22.3 C
Bucharest
Sunday, 28 May 2023
HomeInternaționalO discuție a degenerat într-o ceartă violentă într-un zbor din Bangkok spre...

O discuție a degenerat într-o ceartă violentă într-un zbor din Bangkok spre India

O discuție între două persoane a degenerat într-o ceartă violentă, la un zbor din Bangkok cu destinaţia India.

Pasagerii au fost filmaţi în timpul unei dispute aprinse la bordul avionului companiei aeriene low-cost Thai Smile Airways cu destinaţia Calcutta.

După primele acuzaţii verbale, discuţia a degenerat odată cu sosirea altor persoane, care s-au alăturat bărbatului cu ochelari, declanşând o adevărată bătaie administrată rivalului.

O discuție s-a transformat într-o ceartă violentă pe un zbor din Bangkok către India, un însoțitor de zbor fiind cel care a aplanat disputa

Doar intervenţia unui însoţitor de bord a pus capăt altercaţiei prin separarea celor două părţi. Nu este clar ce a declanşat cearta, potrivit epicnrews.ro.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că regretă ce s-a întâmplat și că incidentul a fost rezolvat rapid datorită procedurilor de siguranță în timpul zborului în conformitate cu standardele internaționale.

Panică în avion! Turbulențele au rănit zeci de persoane

Cel puțin 36 de persoane au fost rănite, dintre care 11 grav, după ce un zbor Hawaiian Airlines de la Phoenix la Honolulu a fost afectat de turbulențe puternice, scrie BBC.

Un pasager a declarat că turbulențele au devenit atât de puternice încât „aproape că i-au ridiat de pe scaune”.

Douăzeci de persoane au fost transportate la spitale locale cu răni care variază de la lacerații, vânătăi și pierderea cunoștinței până la răni la cap.

În zonă au fost raportate furtuni în momentul turbulențelor.

Luni, Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor din SUA a anunțat că investighează incidentul.

La bordul avionului Airbus A330-200 se aflau 278 de pasageri și 10 membri ai echipajului.

Incidentul de pe zborul HA35 a avut loc duminică dimineață, cu puțin timp înainte ca avionul să aterizeze pe Aeroportul Internațional Daniel K Inouye din Honolulu.

Într-o declarație a companiei Hawaiian Airlines se arată: „Au fost acordate îngrijiri medicale mai multor pasageri și membri ai echipajului la aeroport pentru răni minore, în timp ce unii au fost transportați rapid la spitale locale pentru îngrijiri suplimentare”.

Dintre persoanele duse la spital, aproximativ 17 erau pasageri și trei erau membri ai echipajului. Printre acestea se aflau un bebeluș de 14 luni și un adolescent.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Vouchere refuzate de profesori. Tăierea pensiilor speciale și alte bonusuri ar rezolva problema

Guvernul și sindicaliștii din educație discută împreună, dar pare că se înțeleg separat. Dacă acele vouchere date personalului din educație au fost refuzate de...

România coboară în clasamentul puterilor militare mondiale. Locul 47 din 145, cu o forță militară supraevaluată

Cea mai recentă ediție a topului Global Firepower, clasamentul puterilor militare mondiale, plasează România pe locul 47 între cele 145 de țări analizate. Acesta este...

Premierul britanic, Rishi Sunak, va cere magazinelor să plafoneze prețurile alimentelor de bază

Premierul britanic, Rishi Sunak, va cere magazinelor să plafoneze prețurile alimentelor de bază într-o încercare de combatere a creșterii costului vieții în Marea Britanie. Downing...
Ultima oră
Pe aceeași temă