20.9 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăȘtirile zileiO autocisternă cu sodă caustică s-a răsturnat la Huși

O autocisternă cu sodă caustică s-a răsturnat la Huși

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, conducătorul auto, care rămăsese încarcerat în urma evenimentului rutier, a fost transportat la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” din Huşi, fiind stabil hemodinamic şi conştient.

“Autocisterna este înmatriculată în Republica Moldova şi era condusă de un cetăţean moldovean în vârstă de 49 de ani. Evenimentul a avut loc într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător, autocisterna răsturnându-se în partea stângă a direcţiei de deplasare. Conducătorul auto a fost transportat la spitalul Huşi. Se circulă pe un singur sens, alternativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...
Ultima oră
Pe aceeași temă