18.2 C
București
duminică, 14 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiNoi funcții pentru WhatsApp. Opțiune care protejează conversațiile prin parole

Noi funcții pentru WhatsApp. Opțiune care protejează conversațiile prin parole

MarK Zuckerberg anunță pe pagina sa de Facebook că vor fi disponibile noi funcții pentru aplicația WhatsApp. Este vorba despre protejarea unor conversații prin parolă, iar notificările nu vor afișa expeditorul sau conținutul mesajului.

“Chat Lock”, noua funcție a aplicației WhatsApp, îți va proteja conversațiile.

Chat-urile pe care le dorești private vor fi plasate într-un dosar protejat prin parolă sau biometrie, iar notificările din aceste conversații nu vor afișa expeditorul sau conținutul real al mesajului. Dacă sunteți familiarizați cu funcția Apple de ascundere a fotografiilor pentru iCloud, “Chat Lock” funcționează în mod similar, transmite The Verge.

“Noile chat-uri blocate din WhatsApp vă fac conversațiile mai private. Acestea sunt ascunse într-un dosar protejat prin parolă, iar notificările nu vor afișa expeditorul sau conținutul mesajului”, a scris Mark Zuckerberg, pe Facebook.

WhatsApp este deja bine cunoscut pentru mesajele sale criptate de la un capăt la altul, dar acest lucru nu va împiedica pe cineva care are deja telefonul tău deblocat și deschis pe aplicația WhatsApp să vadă un mesaj.

“Chat Lock” se implementează deja, iar în viitor vor exista actualizări suplimentare.

“În următoarele câteva luni vom adăuga mai multe opțiuni pentru “Chat Lock”, inclusiv blocarea pentru dispozitivele însoțitoare, crearea unei parole personalizate pentru chat-urile tale astfel încât să poți utiliza o parolă unică, diferită de cea a telefonului tău”, a transmis Meta într-o postare pe blog.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Sunt doi morți și mai mulți răniți după un incendiu la un bloc din București

Două persoane a murit, iar altele, între care un copil, primesc îngrijiri în urma unui incendiu care a cuprins două etaje dintr-un bloc din...

Iranul și aliații lui au pornit un atac fără precedent asupra Israelului. SUA, Marea Britanie și Iordania sprijină Israelul

Televiziunea de stat iraniană a anunţat că Corpul Gardienilor Revoluţiei, armata ideologică a Republicii Islamice Iran, a lansat un "vast" atac cu "drone şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă