15 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăPoliticăNicușor Dan anunță că a lansat licitația pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea

Nicușor Dan anunță că a lansat licitația pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat sâmbătă că a lansat licitaţia pentru finalizarea proiectului Prelungirea Ghencea, potrivit Ziarul Financiar.

„Vom achiziţiona serviciile de proiectare şi execuţie, atât pentru finalizarea lucrărilor executate parţial, cât şi pentru demararea lucrărilor la celelalte etape ale proiectului, inclusiv linia de tramvai şi parcarea de tip Park & Ride”, susţine primarul.

Date limită pentru depunerea ofertelor este 12 ianuarie 2024.

Potrivit anunţului de licitaţie, proiectul are ca scop fluidizarea traficului pe direcţia Est-Vest, care în prezent se desfăşoară în condiţii dificile de siguranţă şi confort.

Nicușor Dan a descoperit nereguli în Prelungirea Ghencea ale fostei administrații. Ce alte probleme mai sunt

Anunțul privind stadiul marilor lucrări din București a fost făcut marți de Nicușor Dan. Facem ordine în haosul creat de fosta administrație, a declarat Dan, marți, în cadrul unei conferințe de presă.

Este vorba de stația de epurare de la Glina care va fi gata în 2022 și zona din jurul podului Ghica unde se va putea circula din toamnă.

De asemenea, Nicușor Dan a anunțat că săptămâna aceasta încep lucrările la Prelungirea Ghencea, în timp ce la blocul social din Ghencea operațiunea este în desfășurare.

El a mai afirmat că pus ordine în „haosul creat de fosta administrație”. Primarul general al Capitalei a declarat că fosta administrație a asfaltat mai multe terenuri din Prelungirea Ghencea fără să-i exproprieze pe proprietari, iar aceștia au dat Primăria în judecată.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...

Nepoata lui Sorin Oprescu a ajuns secretar de stat în  Ministerul de Externe 

La sfârșitul acestei săptămâni, premierul Marcel Ciolacu l-a demis pe Iulian Fota din funcția de secretar de stat de la Ministerul Afacerilor Externe,...

Fiul unui director din Consiliul Județean Buzău, mort într-un accident rutier

Un tânăr din Buzău, fiul unui director din Consiliul Județean, a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 24 de ani!...
Ultima oră
Pe aceeași temă