37.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSportFotbalNicolae Stanciu a reușit să-i "fure" lui Cristiano Ronaldo un record. Cum...

Nicolae Stanciu a reușit să-i „fure” lui Cristiano Ronaldo un record. Cum a intrat în istorie căpitanul „Tricolorilor”

Nu doar că am scris istorie după victoria clară împotriva Ucrainei, scor 3-0, dar marcatorul primului gol spectaculos, Nicolae Stanciu, a reușit să-i „fure” lui Cristiano Ronaldo un record.

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria a venit la o zi după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. „Tricolorii” au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Lăsând la o parte victoria spectaculoasă, Nicolae Stanciu a devenit primul jucător din istoria EURO care înscrie un gol la acest turneu, în timp ce evoluează la un club din Arabia Saudită, potrivit presei internaționale.

Astfel, acesta practic i-a „furat” acest record lui Cristiano Ronaldo și căpitanul naționalei României se poate mândri fără probleme.

În următorul meci, „Tricolorii” vor întâlni Belgia, echipă care a început Campionatul European cu o înfrângere în fața Slovaciei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă