18.4 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăȘtirile zileiNews Alert. Cod portocaliu de furtună pentru Bucureşti şi Ilfov

News Alert. Cod portocaliu de furtună pentru Bucureşti şi Ilfov

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până la 11:30, în municipiul Bucureşti, în special în nordul şi estul oraşului, se vor semnala averse ce vor cumula 25 – 30 litri/mp şi descărcări electrice.

Până la ora 11:45, în judeţul Ilfov, în localităţile Brăneşti, Glina şi Popeşti-Leordeni se vor semnala averse ce vor cumula 35 – 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi intensificări ale vântului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

ORA 10.12 Cod galben de furtună în Bucureşti, până la ora 11:00

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri dimineaţa o atenţionare Cod galben de furtună pentru municipiul Bucureşti, valabilă până la ora 11:00.

Potrivit meteorologilor, în Capitală vor fi averse ce vor cumula local 15 – 20 litri/mp şi izolat 25 litri/mp, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Cele mai citite

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

Mesajul de Paște al SRI-ului: “Nu credem până nu…”

Mesajul viral postat pe rețelele sociale de către Serviciul Român de Informații (SRI) în ziua de Paște a adunat rapid aprecieri și distribuiri. „Nu...

Căpitanul din filmul Titanic, Bernard Hill, s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani

Vestea tristă a trecerii în neființă a actorului britanic Bernard Hill a îndoliat comunitatea artistică și fanii din întreaga lume. Bernard Hill, cunoscut pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă