17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportÎnotNaţionalele de Nataţie, la care participă și David Popovici, se văd la...

Naţionalele de Nataţie, la care participă și David Popovici, se văd la TVR Sport

TVR Sport, cel mai nou canal al Televiziunii Române, va transmite în perioada 17-21 aprilie Campionatul Naţional de Înot pentru Seniori, Tineret şi Juniori. Printre sportivii care vor concura în Bazinul de la Otopeni se numără David Popovici sau Vlad Stancu.

La doar două săptămâni de la lansare, TVR SPORT transmite, în direct, Campionatul Naţional de Înot pentru Seniori, Tineret şi Juniori – un test important pentru înotătorii români înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

Competiţia, care se va desfăşura la Complexul Sportiv de la Otopeni, va fi difuzată integral de TVR SPORT, începând de miercuri, 17 aprilie, până duminică, 21 aprilie: între orele 9.00 şi 11.00 – seriile de calificări şi între orele 17.00 şi 20.00 – finalele.

În lupta pentru medalii vor intra nu mai puţin de 645 de sportivi. David Popovici şi Vlad Stancu, singurii înotători deja calificaţi la JO Paris 2024, se vor afla la startul Campionatului alături de sportivi de la 92 de cluburi din toată ţară. Aissia Prisecariu, Brigitta Vass, Daria Silişteanu, Andrei Ungur, Denis Popescu, Patrick Dinu și Robert Badea se numără, de asemenea, printre concurenţi.

La Otopeni, David Popovici şi Vlad Stancu se vor confrunta direct în proba de 400 de metri liber în care s-au înscris. Totodată, David şi-a anunţat prezenţa şi la cursele de 50, 100, 200 metri liber, iar Vlad, la cele de 800 şi 1.500 metri liber.

Campionatul Naţional de Înot pentru Seniori, Tineret şi Juniori va fi comentat de Emil Hossu Longin şi de antrenorul federal Silviu Anastase. Acerasta este prima dintre competiţiile pe care TVR le va difuza anul acesta ca urmare a parteneriatului semnat cu Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Xavi se va întâlni cu Joan Laporta pentru discuții în ceea ce privește viitorul său la Barcelona

Antrenorul de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, și președintele Joan Laporta se vor întâlni pentru a discuta despre viitorul antrenorului la club. Se pare că...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...
Ultima oră
Pe aceeași temă