28 C
Bucharest
Tuesday, 26 September 2023
HomeLifestyleNatalie Portman a fost înșelată

Natalie Portman a fost înșelată

Natalie Portman și soțul ei, Benjamin Millepied, sunt încă împreună, în ciuda “greșeli uriașe” a lui Millepied. Pe scurt, Natalie a fost înșelată.

Natalie Portman și soțul ei, dansatorul de balet Benjamin Millepied, se luptă pentru a-și salva căsnicia, după ce ea a descoperit că el a avut o aventură cu o femeie de 25 de ani, spun surse pentru Page Six.

Cei doi, care s-au căsătorit în 2012, s-au despărțit anul trecut, dar au reușit să treacă peste problemele din relația lor.

Acum, căsnicia lor a fost din nou zguduită de vestea șocantă, aceea că el a înșelat-o.

Noi fotografii din Franța sugerează că fostul dansator principal al New York City Ballet și-a petrecut timpul cu tânăra și fermecătoarea activistă pentru climă Camille Étienne.

Iar o sursă apropiată cuplului declară pentru Page Six: “Nu s-au despărțit și încearcă să rezolve lucrurile. Ben face tot ce poate pentru a o face pe Natalie să îl ierte. El o iubește pe ea”.

“Ea este incredibil de retrasă”, a adăugat sursa.

“Cea mai mare preocupare a ei în acest moment este protejarea copiilor.”

Portman, în vârstă de 41 de ani, se afla în orașul de pe Coasta de Azur pentru a face turul de promovare, dar Millepied, în vârstă de 45 de ani, nu a fost alături de ea.

O sursă apropiată cuplului a insistat asupra faptului că ei erau încă împreună în acel moment.

Între timp, Portman și Millepied au fost fotografiați imediat după festivalul de film, la un concert al lui Beyoncé la Paris, pe 26 mai.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Lână Merino – ce proprietăți are?

Perioada rece din an vine cu schimbări majore şi la nivelul vestimentaţiei, fiecare dintre noi încercând să îşi conceapă outfit-uri cât mai călduroase şi...

Motivul real pentru care pâinea este cel mai periculos aliment din dieta românilor. Pericolul este mai mare decât ai crede

Pâinea albă, un aliment de bază în dieta tradițională românească, este consumată zilnic de majoritatea gospodăriilor. Însă, ceea ce mulți nu știu este...

Tragedia de la 2 Mai, la un pas să se repete în București. Adolescent de 16 ani, prins drogat la volanul unei mașini

Poliţiştii din Bucureşti au reţinut, în ultimele 24 de ore, trei persoane pentru infracţiuni comise în trafic. Un adolescent de 16 ani, fără...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies