32.1 C
Bucharest
Friday, 22 September 2023
HomeCulturăMircea Bravo produce filmul: “Mirciulică”

Mircea Bravo produce filmul: “Mirciulică”

Mircea Bravo produce un film: “Mirciulică.” Diminutivele sunt foarte des întâlnite în lumea de azi. Pentru a fi cât mai empatic, vloggerul ardelean Mircea Bravo, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri români, trece la un nivel mai mare. Alături de echipa sa de producție, va face un film de lungmetraj.

Anunțul a fost făcut de cunoscutul vlogger Youtube, unde este urmărit de peste un milion de fani. Mircea Popa, alias Mircea Bravo, a anunțat că filmul, la care se lucrează deja, se va numi „Mirciulică” și el va fi actorul principal, dar în film vor apărea și actorii din clipurile realizate până acum, printre care și șarmanta sa bunică, Tanti Lenuța.

citește și: Jumătate de miliard dintre pământeni au sărăcit în pandemie

Potrivit actorului, investiția în producerea filmului este „de ordinul sutelor de mii de euro”. Mircea Bravo a anunțat că filmul ar putea fi lansat în cinematografe după luna mai 2022. De asemenea, vloggerul a mai precizat că se dorește ca filmul să poată fi urmărit și pe Netflix. Negocierile cu celebrul canal preplătit continuă.

Mircea Bravo produce filmul: “Mirciulică”

În clipul alăturat, a menționat că producția de cinema se va face din propriile-i finanțări, pentru a nu avea datorii față de eventualii săi sponsori. Costul total de producție ar fi de 300.000 de Euro, astfel că vloggerul va fi regizor, fără fonduri de la CNC, unde se înghesuie dinozaurii tineri.

YouTube video
Tanti Lenuța face “toți banii”

Mircea Bravo are un milion de urmăritori pe youtube, dar poate fi găsit și pe Tik-tok.

Producția cinematografică este o comedie de lung metraj, așa cum anunță vedeta Youtube. Filmări au avut loc la Cluj-Napoca, Gherla și București, în regia lui Cristian Ilișuan. Producția aparține lui Mircea Popa și Cristian Ilișuan, după un scenariu realizat de echipa de creație care se ocupă și de clipurile de pe internet ale lui Mircea Bravo, susține Gherlainfo.ro.

citește și: Slăbește fără diete ! Încercare simplă de antrenare a creierului

Produce cam trei sketch-uri pe săptămână, extrem de originale, chiar dacă promovează o bere sau o firmă de producție.

Surse din domeniul publicității susțin că un film scurt costă aproape zece mii de Euro, deloc ieftin, având în vedere piața românească.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Cine este baronul asfaltului, Dorinel Umbrărescu, crescut și conexat la PSD!

O explozie devastatoare de gaz la șantierul autostrăzii din Moldova a declanșat o serie de controverse și anchete, iar numele de Dorinel Umbrărescu,...

Intră nunţile şi botezurile sub incidenţa măsurii impozitării cu 70% din veniturile nedeclarate? Răspunsul lui Ciolacu

„Nu mi-am asumat încă legea. Întotdeauna intervin schimbări. Încă eu nu mi-am asumat legea. Luni de dimineaţă la ora 9.00 voi avea din...
00:00:56

VIDEO: Iran și-a expus echipamentul militar cu ocazia aniversării războiului din anii 1980 cu Irakul

Republica Islamică și-a expus vineri (22 septembrie) echipamentul militar cu ocazia aniversării războiului din anii 1980 cu Irakul, inclusiv "cea mai lungă dronă cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies