13.3 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăEconomieEconomie internăMinistrul Muncii, întâlnire cu reprezentanții Băncii Mondiale

Ministrul Muncii, întâlnire cu reprezentanții Băncii Mondiale

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, s-a întâlnit cu experţi ai Băncii Mondiale în domeniul pensiilor, muncii şi protecţiei sociale, asistenţei sociale, informează Ministerul Muncii.

“Am colaborat foarte bine în domenii cheie, precum reforma sistemului de pensii publice ori venitul minim de incluziune. Parteneriatul continuă, prioritare fiind domenii precum ocuparea şi formarea profesională, reforma asistenţei sociale, elaborarea noii legi a salarizării. Mulţumesc Băncii Mondiale şi experţilor săi pentru sprijinul acordat până acum şi contăm şi pe viitor pe un parteneriat solid”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

Din delegaţia Băncii Mondiale au făcut parte Dhushyanth Raju – expert în domeniul muncii şi protecţiei sociale, Roman Zhukovskyi – expert pensii, şi Victor Sulla – expert asistenţă socială.

“Banca Mondială rămâne şi în 2024 un partener strategic al MMSS pentru implementarea reformelor”, se menţionează în comunicat. 

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Diana Șoșoacă a convocat forul de conducere al partidului SOS

Lucrurile par a scăpa de sub control în partidului SOS, condus cu mână de fier de Diana Șoșoacă! Liderul partidului a convocat de...

FC Liverpool a câștigat Cupa Ligii Angliei. „Cormoranii” au trecut de Chelsea după prelungiri

FC Liverpool a câștigat Cupa Ligii Angliei, după ce a învins-o cu scorul de 1-0 pe Chelsea, în marea finală disputată pe Stadionul Wembley...

PSD conduce detașat în preferințele bucureștenilor

Cel mai recent sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS în București, în perioada 9-23 februarie, arată că PSD...
Ultima oră
Pe aceeași temă