25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSocialEducațieMinisterul Educației, despre livrarea banilor pentru bursele școlar

Ministerul Educației, despre livrarea banilor pentru bursele școlar

Ministerul Educației (ME) informează că a virat către fiecare inspectorat școlar județean/Inspectoratul Școlar al Municipiului București sumele aferente plății burselor școlare, ceea ce permite respectarea, la nivel local, a termenului stabilit pentru plata către beneficiari, respectiv 15 noiembrie.

“Sumele corespund necesarului solicitat de inspectoratele școlare județene/Inspectoratul Școlar al Municipiului București pentru plata burselor pe lunile septembrie și octombrie 2023”, anunță ME, printr-un comunicat remis cotidianului național “România liberă”.

După data de 15 noiembrie, termenul-limită pentru plata burselor pe lunile septembrie și octombrie 2023, Ministerul Educației va solicita inspectoratelor școlare județene/Inspectoratului Școlar al Municipiului București situația plăților, pentru a identifica, dacă este cazul, eventualele disfuncționalități, astfel încât acestea să fie remediate în cel mai scurt timp.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă