36.4 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleMesajul transmis de Arnold Schwarzenegger lui Sylvester Stallone

Mesajul transmis de Arnold Schwarzenegger lui Sylvester Stallone

Sylvester Stallone a împlinit frumoasa vârstă de 78 de ani, iar prietenul său, Arnold Schwarzenegger, nu l-a uitat.

Sâmbătă, 6 iulie, fostul guvernator al Californiei, în vârstă de 76 de ani, a distribuit, pe Instagram, o postare în cinstea celei de-a 78-a aniversări a prietenului său, prezentând câteva imagini ale celor doi de-a lungul anilor, potrivit people.

La mulți ani, prietenul meu, @officialslystallone. Ești un campion și o legendă. Mă inspiri pe mine și pe miliarde de oameni din întreaga lume,

a scris Schwarzenegger.

Cel mai mare alături de cel mai mare,

a comentat prezentatorul TV Marcos Mion.

Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone sunt două legende ale cinematografiei de acțiune, cunoscute pentru rolurile lor iconice și pentru influența semnificativă pe care au avut-o asupra genului de film de acțiune.

Arnold Schwarzenegger s-a născut pe 30 iulie 1947 în Thal, Austria. Înainte de a deveni actor, a avut o carieră impresionantă în culturism, câștigând titlul de Mr. Olympia de șapte ori.

Schwarzenegger a debutat în lumea filmului în anii ’70, dar a devenit faimos în anii ’80 cu roluri în filme precum „Conan the Barbarian” și „The Terminator”.

Succesul său în filmele de acțiune a fost consolidat cu titluri precum „Predator”, „Total Recall” și seria „Terminator”.

În afara carierei sale cinematografice, Schwarzenegger a avut și o carieră politică de succes, servind ca guvernator al Californiei între 2003 și 2011.

Sylvester Stallone, născut pe 6 iulie 1946 în New York, SUA, este cunoscut atât ca actor, cât și ca scenarist și regizor.

El a devenit faimos în 1976 cu rolul principal și scenariul pentru filmul „Rocky”, care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun film.

Stallone a continuat să joace în și să scrie pentru multiple sequele ale „Rocky”, devenind un simbol al filmelor de sport și determinare.

În paralel, el a creat un alt personaj iconic, John Rambo, în seria de filme „Rambo”.

Pe parcursul carierei sale, Stallone a demonstrat o versatilitate impresionantă, implicându-se în diverse proiecte cinematografice și regizând mai multe filme de succes.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă