7.4 C
București
miercuri, 28 februarie 2024
AcasăPoliticăMesajul premierului Ciolacu cu ocazia Crăciunului

Mesajul premierului Ciolacu cu ocazia Crăciunului

Premierul Marcel Ciolacu le-a urat românilor, în mesajul cu ocazia sărbătorii Crăciunului, “multă sănătate, bucurie în inimi şi pace alături de familie”, adăugând şi dorinţa ca românii să aibă încredere “în şansa” de a construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri.

“Dragi români, în această zi Sfântă, vă doresc multă sănătate, bucurie în inimi şi pace alături de familie! Pentru noi, românii, sărbătoarea Naşterii Domnului este o sărbătoare a bucuriei şi a speranţei! Este ziua în care Iisus a venit să dea lumii speranţă că Binele poate învinge. Şi a învins! Îmi doresc să îmbrăţişaţi, alături de mine, speranţa în şansa României. Împreună, cu încredere, putem construi ţara pe care ne-o dorim pentru copiii noştri! Să petreceţi clipe frumoase alături de familie şi să aveţi încredere că împreună putem face mult mai mult! Crăciun fericit!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.

Ciucă: Să ne păstrăm vie credinţa în Dumnezeu, România, în noi înşine şi în viitorul nostru

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, lider al PNL, le-a transmis românilor gânduri şi urări de sănătate şi i-a îndemnat să păstreze vie credinţa în Dumnezeu şi în România.

“În pragul sfintei sărbători a Naşterii Domnului, vă transmit cele mai calde gânduri şi urări de sănătate, bucurie, pace, unitate şi speranţă. Să ne păstrăm vie credinţa în Dumnezeu, România, în noi înşine şi în viitorul nostru pe care împreună avem puterea de a-l face mai bun. Vă doresc sărbători binecuvântate alături de familie, alături de toţi cei dragi. Crăciun fericit!”, a transmis Nicolae Ciucă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Palestina: Mahmoud Abbas a acceptat demisia guvernului lui Mohammed Shtayyeh

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a acceptat luni demisia guvernului premierului Mohammed Shtayyeh, a anunţat preşedinţia într-un comunicat, relatează AFP, preluat de agerpres.ro. "Preşedintele a...

Actorul Florin Călinescu candidează la președenție

Florin Călinescu a anunțat, luni seara, că va candida, anul acesta, la prezidențiale. Anunțul vine la câteva zile după ce a anunțat că...

Unde se află primul aeroport din UE care va avea podgorie pe acoperiş

Aeroportul Firenze-Peretola din Italia este pe cale să devină primul aeroport din Europa cu o podgorie pe acoperiș. Acest proiect inovator face parte din...
Ultima oră
Pe aceeași temă