16.9 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Marcel Vela: Vigilența noastră este la cote maxime!

„Chiar dacă sărbătorile de iarnă bat la uşă, atrag atenţia tuturor celor care au în intenţie încălcarea legii, că vigilenţa noastră este la cote maxime. Poliţia Română efectuează chiar astăzi 48 de percheziţii domiciliare în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară pentru combaterea infracţionalităţii, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale şi protejarea comunităţii de activităţile ilegale. Acţiunile urmăresc recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.”, a anunțat Marcel Vela printr-o postare pe Facebook.

Ministrul de Interne dă asigurări că în perioada Sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou vigilența polițiștilor nu va scădea iar cei care nu respectă legea vor fi trași la răspundere.

„Le garantez infractorilor, că flerul și profesionalismul polițiștilor vor face față tuturor provocărilor, iar prin măsurile pe care le luăm suntem hotărâți să continuăm ofensiva declarată celor certați cu legea! Așa cum am mai spus, avem toleranță ZERO față de infracționalitate!”, a promis Marcel Vela.

Ultima oră
Pe aceeași temă