1.4 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeCulturăLudovic Orban se mândrește cu restaurarea Cazinoului din Constanța și spune că...

Ludovic Orban se mândrește cu restaurarea Cazinoului din Constanța și spune că lucrările sunt aproape finalizate

Ludovic Orban se mândrește cu restaurarea Cazinoului din Constanța, subliniind că lucrările pentru refacerea acestui obiectiv istoric au început în perioada în care el era premier al României.

Deputatul Ludovic Orban spune că, acum, lucrările de restaurare sunt aproape finalizate. Orban a postat pe facebook un mesaj în acest sens, în ziua de duminică, 1 octombrie 2023. Textul este însoțit de o fotografie în care apar Ludovic Orban și soția lui.

“Pentru cei care nu știu, in data de 15 ianuarie 2020, de Ziua Culturii Nationale a avut loc deschiderea oficiala a lucrărilor de consolidare și restaurare a Cazinoului, simbolului orașului Constanța construit în stil Art Nouveau! Felicitări dlui prim-ministru Orban!”, este una dintre replicile care au venit în urma postării lui Ludovic Orban.

“Constanța vă mulțumește atât dumneavoastră domnule președinte cât și domnului ministru Ion Ștefan pentru împlinirea unei dorințe a constănțenilor, reabilitarea Cazinoului”, este o altă postare.

Ion Ștefan a fost ministru la Ministerul Lucrărilor Publice și Dezvoltării în perioada noiembrie 2019 – decembrie 2020. Acum, el este deputat și membru al partidului Forța Dreptei, pe care-l conduce Ludovic Orban.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Mersul trenurilor 2023-2024 intră în vigoare de astăzi

Noul mers al trenurilor 2023-2024 intră în vigoare din 10 decembrie, potrivit unui comunicat al CFR Călători. „Pentru a oferi accesibilitate la transportul pe calea...

Schimbare în Guvern. Sunt discuții privind reorganizarea ministerelor. Se rupe Coaliția?

Guvernul discută luni o variantă privind reorganizarea ministerelor, ceea ce înseamnă că multe dintre portofolii vor dispărea. Potrivit surselor noastre ar putea fi vorba...

Granada – Athletic Club Bilbao, suspendat după ce un spectator a decedat

În minutul 17 al meciului dintre Granada și Athletic Club Bilbao, evenimentele au luat o turnură tragică atunci când un suporter al echipei gazdă...
Ultima oră
Pe aceeași temă