22.5 C
Bucharest
Sunday, 24 September 2023
HomeEconomieAutoLiviu Goncea, un om de afaceri influent și acționar Rapid, a murit

Liviu Goncea, un om de afaceri influent și acționar Rapid, a murit

Doliu în lumea afacerilor, după moartea lui Liviu Goncea, om de afaceri influent care a vrut să salveze la un moment dat echipa Rapid de la faliment.

Anunțul decesului său a fost dat de Daniel Tudorache:

„Drum lin spre cer, Liviu! Mulțumesc pentru prietenia ta. Mulțumesc pentru că timp de 30 de ani ai fost alături de mine, ajutându-mă și susținându-mă.

Sunt trist, mă doare. Ai plecat dintre noi mult prea devreme. Mai aveai multe de făcut și de oferit. Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, pe Facebook.

Despre Liviu Goncea

Liviu Goncea a fost un om de afaceri influent care a cumpărat 48% din acțiunile Rapidului, când echipa era în Liga a II-a. Era cunoscut și drept ”milionarul KIA”. A fost consilier local al Primăriei Sectorului 1, ales pe listele PSD – UNPR. A trecut și prin PSD și PMP.

La nivelul lui 2020, deținea 51% din acțiunile Mit Motors International și KIA Romauto, domeniul auto fiind cel în care acesta s-a făcut remarcat.

A fost acționar al clubului Rapid, cu 48% din acțiuni, atunci când echipa se afla în Liga a II-a.

Goncea s-a implicat și în viața politică. A candidat pentru funcția de primar al Sectorului 1, în anul 2012.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Nu știu dacă e de râs sau de plâns

Incidentul a avut loc în apropierea orașului Almyros, în Magnesia, relatează site-ul greekreporter. Oile au început se se poarte ciudat după ce s-au...

Horoscopul chinezesc, săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Mesajul de la înțelepții din Orient pentru începutul toamnei

Săptămâna 25 septembrie – 1 octombrie 2023 va fi marcată de o serie de evenimente astrologice importante, care vor influența fiecare semn zodiacal...

România, lovită de un val de caniculă în prima zi de toamnă astronomică. Maxime de 36 de grade

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade pe litoral și 36 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies