-0.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomePoliticăLiderul AUR aruncă bomba. PNL iese de la guvernare

Liderul AUR aruncă bomba. PNL iese de la guvernare

Dacă aparent în Coaliție e liniște și pace, liderul AUR, George Simion, anunță că PNL va ieși de la guvernare și că acest partid va ajunge la groapa de gunoi a istoriei, cuvinte folosite și de fostul jurnalist Rareș Bogdan, actualmente europarlamentar și vicepreședinte al PNL.

,,Mâine (nr. duminică) PNL va anunța că părăsește Coaliția și merge la groapa de gunoi a istoriei. Noi nu intrăm cu niciunii la guvernare, vrem alegeri cât mai repede și cerem ca românii să decidă!” este mesajul lui George Simion.

În momentul de față, atât Nicolae Ciucă, PNL, cât și Marcel Ciolacu, PSD, spun că au o relație bună de colaborare, în ciuda faptului că au ales să meargă cu liste separate la alegerile de anul viitor.

Cât despre partidul AUR, în ultimele săptămâni au adus oameni noi în partid printre care omul de afaceri Mohammed Murad, Sorin Constantinescu, fiica lui Vadim Tudor, Ilan Laufer, Sorin Ilieșiu, Ana Predescu- deputat de Brașov din PUSL (partidul fondat de Dan Voiculescu), aleasă pe listele PSD, Eduard Balascan, membru în PNL.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Abatoarele din Germania caută cu disperare muncitori români de sărbători. Cât este leafa

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, când toată lumea se așteaptă la vânzări generoase, este nevoie și de mai multă forță de muncă,...

Cât te costă să faci Revelionul cu Bădălău

Monato, salonul de evenimente deținut de fiica baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, se pregătește să ofere o experiență de Revelion cu adevărat...

Când vor circula trenurile din România cu 160 km/h?

Viteza medie cu care un tren de călători circulă la ora actuală în România este de 44 km/h. Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean a...
Ultima oră
Pe aceeași temă