-1.2 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiKlaus Iohannis ar fi jucat, iar, golf, la Pianu de Jos

Klaus Iohannis ar fi jucat, iar, golf, la Pianu de Jos

Președintele Klaus Iohannis ar fi jucat din nou golf, duminică, la Clubul de golf ”Paul Tomiță” din Pianu de Jos, județul Alba. Șeful statului ar fi fost împreună cu mai mulți jucători de golf pe teren, potrivit unor surse de la fața locului.

Potrivit G4media.ro, Klaus Iohannis a ajuns la Pianul de Jos în jurul prânzului, după ce a plecat de la slujba de la biserica luterană din Sibiu, unde a fost și admonestat de către mai multe persoane din cauza situației politice actuale. El a stat la terenul de golf până după ora 15.00, în condițiile în care pe terenul de la Pianu de Jos sunt 18 găuri iar o partidă normală durează cam patru ore.

Dar nu este prima dată când președintele Klaus Iohannis joacă golf în plină criză politică și sanitară, notează sursa citată. Klaus Iohannis a mai fost la clubul administrat de Werner Keul, om de afaceri din Sibiu și un apropiat al președintelui, și pe data de 30 octombrie, când se comemorau 6 ani de la tragedia Colectiv, scrie G4media.ro.

Partida de golf de azi a avut loc în timp ce la București continuau  negocierile PNL-PSD pentru formarea guvernului. Cele două partide au convenit să-i propună președintelui Iohannis două variante de premier.  ”Este varianta, prima, prin rotaţie, preşedinţii celor două partide, vom vedea şi varianta agreată de către preşedinte”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la ieșirea de la negocieri. A doua variantă presupune ca cele două partide să ofere un nume, decizia finală urmând să aparțină președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit G4Media.ro, omul de afaceri Werner Keul îi plătește chirie președintelui după ce și-a stabilit sediul firmei sale într-un imobil deținut de familia Iohannis, în Sibiu, pe strada Someșului nr. 13.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite
00:00:46

Premierul Noii Zeeland, Jacinda Ardern, și-a anulat nunta pe fondul noilor restricții

Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a anunțat duminică că și-a anulat nunta. Decizia a venit după ce au fost impuse noi restricții în întreaga...
00:00:50

CEO-ul Pfizer susține vaccinarea anuală împotriva COVID-19, în locul dozelor de rapel

Directorul executiv al Pfizer, Albert Bourla, a declarat sâmbătă că un vaccin anual împotriva COVID-19 ar fi de preferat în locul unor injecții de...

A patra zi de grevă la STB. Doar 25% din parcul auto a ieșit pe traseu

Sute de şoferi refuză să iasă pe traseu, fiind a patra zi de grevă a angajaţilor STB. Transportul în comun din Capitală este afectat....
Ultima oră
Pe aceeași temă