24.6 C
București
marți, 28 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiKlaus Iohannis ar fi jucat, iar, golf, la Pianu de Jos

Klaus Iohannis ar fi jucat, iar, golf, la Pianu de Jos

Președintele Klaus Iohannis ar fi jucat din nou golf, duminică, la Clubul de golf ”Paul Tomiță” din Pianu de Jos, județul Alba. Șeful statului ar fi fost împreună cu mai mulți jucători de golf pe teren, potrivit unor surse de la fața locului.

Potrivit G4media.ro, Klaus Iohannis a ajuns la Pianul de Jos în jurul prânzului, după ce a plecat de la slujba de la biserica luterană din Sibiu, unde a fost și admonestat de către mai multe persoane din cauza situației politice actuale. El a stat la terenul de golf până după ora 15.00, în condițiile în care pe terenul de la Pianu de Jos sunt 18 găuri iar o partidă normală durează cam patru ore.

Dar nu este prima dată când președintele Klaus Iohannis joacă golf în plină criză politică și sanitară, notează sursa citată. Klaus Iohannis a mai fost la clubul administrat de Werner Keul, om de afaceri din Sibiu și un apropiat al președintelui, și pe data de 30 octombrie, când se comemorau 6 ani de la tragedia Colectiv, scrie G4media.ro.

Partida de golf de azi a avut loc în timp ce la București continuau  negocierile PNL-PSD pentru formarea guvernului. Cele două partide au convenit să-i propună președintelui Iohannis două variante de premier.  ”Este varianta, prima, prin rotaţie, preşedinţii celor două partide, vom vedea şi varianta agreată de către preşedinte”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la ieșirea de la negocieri. A doua variantă presupune ca cele două partide să ofere un nume, decizia finală urmând să aparțină președintelui Klaus Iohannis.

Potrivit G4Media.ro, omul de afaceri Werner Keul îi plătește chirie președintelui după ce și-a stabilit sediul firmei sale într-un imobil deținut de familia Iohannis, în Sibiu, pe strada Someșului nr. 13.

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Parlamentul celebrează 25 de ani de Parteneriat strategic între România și SUA

Plenul Parlamentului se reuneşte astăzi de la ora 11:00, într-o şedinţă comună pentru aniversarea a 25 de ani de la lansarea Parteneriatului strategic dintre...

Parchetul European investighează în România o fraudă de 5 milioane de euro

Parchetul European, condus de Laura Codruța Kovesi, investighează în România o fraudă de peste 5 milioane de euro. În această anchetă, Parchetul European (EPPO)...

Vine canicula. Un val de aer tropical va lovi țara noastră – Care vor fi cele mai afectate zone

În următoarele 4 săptămâni România va fi izbită de un val de aer tropical, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie, conform prognozei din intervalul 28...
Ultima oră
Pe aceeași temă