20 C
București
duminică, 14 august 2022
AcasăȘtirile zileiJustițieBode: Prințul Paul a fost prins la Paris

Bode: Prințul Paul a fost prins la Paris

Ministrul de interne, Lucian Bode a anunțat că astăzi a fost reținut prințul Paul. ,,Avem, în exclusivitate, o fotografie cu prințul căutat de autorități, care se află în custodia polițiștilor francezi.”, a declarat Bode.

În urma cooperării polițienești internaționale, dintre Poliția Română și autoritățile din Franța, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României, anunță ministrul Lucian Bode, printr-un comunicta de presă.

Vă reamintim că, la data de 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumparare de influență si complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Prinţul Paul al României a fost condamnat definitiv în decembrie 2020, la trei ani şi patru luni de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de corupţie în dosarul fostei Ferme Regale Băneasa.

De atunci, a dispărut fără urmă. Soția, pentru că nu a mai putut achita ratele la bancă, a fost nevoită să părăsească forțat vila somptuoasă în care locuia cu fiul ei.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Șefa DIICOT, Oana Schmidt Hăineală, acuzată de Dincă în dosarul dispariției Alexandrei Macesanu  și a Luizei Melencu

Publicația Gândul a continuat seria dezvăluirilor din interviul luat în exclusivitate, din închisoare, a “monstrului de la Caracal” care au luat-o în vizor și...

Avertizare de inundații, pe râuri din șase bazine hidrografice

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o atenţionare Cod galben de inundaţii pentru râurile mici din bazinele hidrografice Vişeu,...

Aproape 4.400 de ucraineni au cerut azil în România

De la începerea conflictului din țara vecină, 4.372 de cetăţeni ucraineni au solicitat azil în România. În ultimele 24 de ore a fost depusă o...
Ultima oră
Pe aceeași temă