33.5 C
Bucharest
Saturday, 23 September 2023
HomeȘtirile zileiJill Biden ajunge în România

Jill Biden ajunge în România

Vizita lui Jill Biden în România va începe vineri, 6 mai 2022. Prima Doamnă a SUA va ajunge la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, acolo unde se va întâlni cu membrii serviciului militar din Statele Unite.

Ambasada SUA a transmis informații în legătură cu programul lui Jill Biden.

Vineri, 6 mai - Jill Biden va vizita baza de la Mihail Kogălniceanu, unde se va întâlni cu membrii serviciului militar din Statele Unite. Seara, ea va pleca în București.

Sâmbătă, 7 mai - Prima Doamnă se va întâlni cu membrii Guvernului României, personalul ambasadei SUA, lucrătorii implicați în acțiuni de ajutor umanitar, precum și profesorii care îi ajută pe copiii ucraineni refugiați să se integreze într-un mediu școlar stabil și sigur.

Ea va pleca apoi la Bratislava, Slovacia, unde se va întâlni cu personalul ambasadei SUA.

Duminică, 8 mai – Jill Biden va călători în Kosice și Vysne Nemecke, Slovacia pentru a se întâlni cu refugiații, lucrătorii implicați în acțiuni de ajutor umanitar și cu slovacii care sprijină familiile care au căutat refugiu în timpul acestei crize.

Luni, 9 mai – Jill Biden se va întâlni cu membrii Guvernului Slovaciei înainte de a pleca în Statele Unite.

Vizita primei doamnei a SUA vine la mai puțin de două luni, după cea a vicepreședintelui american Kamala Harris.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!
Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Nu știu dacă e de râs sau de plâns

Incidentul a avut loc în apropierea orașului Almyros, în Magnesia, relatează site-ul greekreporter. Oile au început se se poarte ciudat după ce s-au...
00:00:31

VIDEO: Chucky, “păpușa ucigașă”, arestată în Mexic

Încătușată și cu un cuțit ieșind din salopetă, păpușa Chucky se sprijină de perete în timp ce poliția o ține de părul portocaliu aprins...

Directorul DRDP Iași s-a pus consultant șef peste șantierul A7 ca să ia spor de 75%

O poveste de dezvăluiri șocante și controverse legate de Autostrada Focșani – Bacău, parte din Autostrada Moldovei (A7), a ieșit la iveală în...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies