12 C
București
vineri, 7 octombrie 2022
AcasăPoliticăIoana Mihăilă, fost ministru din partea USR, riscă dosar penal

Ioana Mihăilă, fost ministru din partea USR, riscă dosar penal

PSD a transmis presei că solicită instituţiilor statului să declanşeze o anchetă cu privire la ”neglijenţa iresponsabilă” a fostului ministru USR, Ioana Mihăilă, pe care premierul Florin Cîțu a acuzat-o joi că a provocat pierderea de teste COVID-19 în valoare de 4,7 milioane de euro.

Ministrul USR trebuie să răspundă pentru acest eşec care a vulnerabilizat capacitatea României în combaterea transmiterii COVID-19”, transmite PSD.

”Aceasta este o consecinţă criminală a incompetenţei şi indiferenţei miniştrilor USR care nu au făcut nimic pentru a pregăti sistemul medical în faţa mult-anunţatului val patru al pandemiei”, spune PSD.

Social-democraţii le cer celor doi miniştri USR care au condus Sănătatea în 2021, Vlad Voiculescu şi Ioana Mihăilă ”să înceteze să mai acuze cu aroganţă predecesorii lor din ultimii 30 de ani”. (sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă