13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Percheziții în București și în Ilfov. S-au cerut bani în schimbul unei mașini furate

Procurorii și polițiștii fac cinci percheziții, joi, în București și în județul Ilfov, într-un dosar legat de furtul unui automobil.

Serviciul Furturi Auto din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară şi mai multe mandate de aducere pe raza municipiului Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, şantaj şi favorizarea făptuitorului, anunță un comunicat transmis, joi dimineață, de Poliţia Capitalei.

Ancheta a început după ce, în luna mai 2021, o persoană a sesizat dispariţia autoturismului, care fusese parcat pe o stradă din Sectorul 1. Ulterior, persoana vătămată ar fi fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că, în schimbul unor sume de bani, vor determina persoanele care au furat autoturismul să îl înapoieze.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă