3.3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiInvestigații România LiberăFostul ministru Costel Alexe a fost la DNA pentru a i se...

Fostul ministru Costel Alexe a fost la DNA pentru a i se anunța începerea urmăririi penale

Fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, a ajuns, joi dimineață, la DNA, pentru a i se anunța începerea urmăririi penale împotriva lui.

Potrivit rechizitoriului, procurorii susțin că actualul președinte al Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, în perioada în care era ministru al Mediului, s-ar fi făcut vinovat de luare de mită şi de instigare la delapidare.

Imediat după ce a ieșit din sediul DNA, Costel Alexe a declarat că dorește să se finalizeze cât mai repede această anchetă, întrucât se consideră nevinovat.

Costel Alexe (PNL) a fost ministru al Mediului în anul 2020, în Guvernul Orban, dar a renunțat la această funcție în momentul în care, la alegerile locale din septembrie 2020, a fost ales președinte al CJ Iași.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Omicron: Minimum 3 săptămâni pentru a cunoaște noua variantă COVID

Omicron, noua tulpină a COVID-19, ar putea presupune până la trei săptămâni de analiză a datelor științifice, până a fi formulate primele concluzii, a...

Erdogan: „Sper ca lira turcească să se stabilizeze în curând”

Președintele turc, Tayyip Erdogan, a declarat sâmbătă că speră că ratele de schimb valutar să se stabilizeze în scurt timp și a promis din...

State europene, misiune comună în Afganistan

Mai multe state europene colaborează în vederea deschiderii unei misiuni diplomatice comune în Afganistan, a declarat preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, citat de Reuters."Ne gândim...
Ultima oră
Pe aceeași temă