31 C
București
sâmbătă, 13 august 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalRegina Elisabeta a II-a, la volan, după ce medicii i-au recomandat o...

Regina Elisabeta a II-a, la volan, după ce medicii i-au recomandat o pauză

Regina Elisabeta a II-a a fost fotografiată la volan, după ce medicii i-au recomandat o pauză de două săptămâni de la îndatoririle oficiale. Regina a fost surprinsă conducând una dintre mașinile sale, la Castelul Windsor. Imaginile cu regina au circulat în numeroase publicații britanice, dar și pe rețelele de socializare.

Regina Elisabeta a II-a, fotografiată la volan

În urmă cu câteva zile, regina a fost internată o noapte la spital, însă nu a fost specificat motivul. Atunci medicii i-au recomandat o pauză de două săptămâni, pentru a se odihni. Palatul a precizat că regina, în vârstă de 95 de ani, ar putea îndeplini totuși unele sarcini ușoare în această perioadă, prin intervenții virutale.

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat recepția ce marca deschiderea summitului COP26 de la Glasgow. Aceasta este cunoscută pentru starea ei de sănătate bună, în ciuda vârstei înaintate. Regina a ținut câteva audiențe virtuale prin transmisii video în ultimele zile. De asemenea, premierul Boris Johnson a precizat că a purtat o discuție telefonică zilele trecute, când era ”într-o formă foarte bună”.

Regina a renunțat la ultima sa călătorie în Irlanda de Nord la sfatul medicului. Aceasta a avut o perioadă aglomerată în ultimele săptămâni. La ultimele apariții publice, suverana a avut și un baston, ceea ce a alimentat speculațiile privind starea sa de sănătate. Pe de altă parte, regina a fost prezentă marți seara la o recepție găzduită de Palatul Windsor, alături de Prințul Charles, Prințul William și premierul Boris Johnson.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Congresul american a adoptat definitiv planul masiv de investiții pentru climă și sănătate al lui Biden

Congresul american a adoptat definitiv planul masiv de investiţii pentru climă şi sănătate al lui Joe Biden, o victorie politică semnificativă pentru preşedintele american...
00:01:03

VIDEO: Parcurile europene se transformă în câmpii uscate – Seceta a pus stăpânire pe ele

Condițiile de secetă au transformat unele dintre cele mai faimoase parcuri urbane din Europa în câmpii uscate, cu iarbă decolorată și vegetație uscată, care...
00:02:01

VIDEO: Suspectul în cazul atacului asupra lui Salman Rushdie a fost identificat

Salman Rushdie, romancierul de origine indiană care s-a ascuns ani de zile după ce Iranul i-a îndemnat pe musulmani să îl ucidă din cauza...
Ultima oră
Pe aceeași temă