26.2 C
București
vineri, 1 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalRegina Elisabeta a II-a a anulat petrecerea de Crăciun din cauza variantei...

Regina Elisabeta a II-a a anulat petrecerea de Crăciun din cauza variantei Omicron

Regina Elisabeta a II-a a anunțat „cu regret” anularea petrecerii anuale de Crăciun de teama variantei Omicron. Suverana a transmis că este alegerea cea mai înțeleaptă să se protejeze de virus.

Majestatea Sa a spus că întâlnirea anuală regală nu va avea loc anul acesta, așa cum a fost plănuit. Cazurile de infectare cu noua variantă Omicron cresc de la o zi la alta, iar autoritățile au anunțat că este pe cale să devină variantă dominantă.

Regina Elisabeta a II-a a anulat petrecerea regală de teama Omicron

Astfel, familia regală a Marii Britanii a luat decizia de a se proteja de virus și de a fi precauți. S-a considerat că prânzul festiv „ar pune în pericol aranjamentele de Crăciun ale prea multor oameni dacă va merge înainte”. Palatul Buckingham a refuzat să comenteze în continuare, deoarece este un „eveniment privat de familie”.

Monarhul urma să-i găzduiască pe Ducele și Ducesa de Cornwall, printre aproximativ 50 de membri ai familiei regale. Evenimentul ar fi avut loc marți, la Castelul Windsor. Va fi primul Crăciun al monarhului în 73 de ani fără soțul ei, prințul Philip, care a murit la vârsta de 99 de ani în aprilie.

Petrecerea de marți a fost mutată de la Palatul Buckingham la Windsor, unde regina rămâne în „sarcini ușoare”. Trei dintre cei patru noi nepoți ai ei — August, Lucas și Siena — toți născuți în acest an erau așteptați să se alăture petrecerii.

Prințul Harry, Meghan, Archie și fiica lor Lilibet nu erau programați să ajungă la petrecerea reginei.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Președintele indonezian sprijină „misiunea de pace” a Ucrainei

Președintele indonezian este la Kiev unde sprijină „misiunea de pace” a Ucrainei, în încercarea de a debloca exporturile de cereale ucrainene, de care țara...
00:00:55

Președintele Xi Jinping sosește în Hong Kong pentru aniversarea predării coloniei de Marea Britanie Chinei

Președintele chinez Xi Jinping a sosit la Hong Kong joi (30 iunie) pentru evenimente ce țin de aniversarea a 25 de ani de când...

17 note schimbate radical la Evaluarea Națională

Procentul mediilor de peste 5 de la Evaluarea Națională (EN) a crescut mai puțin după contestații, în acest an, dar tot au existat 17...
Ultima oră
Pe aceeași temă