3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiInternaționalPoliția din Thailanda a capturat droguri de 29 de milioane de dolari...

Poliția din Thailanda a capturat droguri de 29 de milioane de dolari în ultima săptămână

Poliţia thailandeză a capturat narcotice în valoare de 29 de milioane de dolari americani şi a arestat 11 traficanţi de droguri într-o serie de percheziţii efectuate în ultima săptămână, au anunţat marţi ofiţerii antidrog de la Bangkok, potrivit DPA.

În opt cazuri separate, poliţia a capturat 1,7 milioane pilule de amfetamină, peste 700 de kilograme de metamfetamină cristale şi aproape 1,4 tone de marijuana.

Printre cele 11 persoane arestate se află doi cetăţeni malaezieni şi tanzanian, restul fiind thailandezi.

În Thailanda, ca şi în alte ţări sud-est asiatice, traficanţii de droguri riscă pedeapsa capitală. Într-un astfel de caz, o persoană a fost executată în Thailanda în 2009.

Metamfetamina constituie un drog răspândit în Thailanda şi în restul Asiei de Sud-Est. Poliţia thailandeză a anunţat că în 2017 numărul pilulelor de metamfetamină confiscate s-a dublat faţă de anul precedent.

Cea mai mare parte a cantităţii de metamfetamină ajunse în Thailanda provine din Myanmar prin aşa-numitul ‘triunghi de aur’, zona de la graniţa comună a acestor ţări cu Laosul.

Cele mai citite

Hunor i-a cerut amabasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen

Vicepremierul Kelemen Hunor spune că i-a solicitat ambasadorului Germaniei la Bucureşti să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare...

Un orășel din Texas a fost cumpărat de miliardarul Mark Cuban

Întregul orășel Mustang, Texas - un punct pe hartă, în afara I-45, a fost cumpărat de miliardarul Mark Cuban cu o populație de...

Bitcoin scade cu 12,1%

Bitcoin a scăzut sâmbătă cu 12,14%. A ajuns la la 47.176,09 dolari și a pierdut 6.567,6 dolari de la închiderea anterioară, scrie Reuters. Bitcoin, cea...
Ultima oră
Pe aceeași temă