24.6 C
București
duminică, 3 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalMesaj de Paști al premierului Boris Johnson: "Întăriți-vă și aveți curaj"

Mesaj de Paști al premierului Boris Johnson: „Întăriți-vă și aveți curaj”

Premierul Regatului Unit, Boris Johnson, a transmis un mesaj în cinstea zilei de Paști. Mesajul a fost publicat pe internet în dimineața zilei de duminică, 17 aprilie 2022. În această zi, credincioșii romano – catolici, reformați, evanghelici lutherani și unitarieni serbează Paștele.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

"Întăriți-vă și aveți curaj în inima voastră, toți cei care vă încredeți în Domnul", a îndemnat premierul britanic în mesajul dedicat Sărbătorilor Pascale.
Boris Johnson a subliniat că transmite acest mesaj nu doar creștinilor care trăiesc în Regatul Unit, ci și celor din alte țări, inclusiv celor care, din cauza persecuțiilor, sunt obligați să serbeze Paștele pe ascuns.

Șeful Executivului de la Londra a precizat că mesajul său este în mod special adresat și creștinilor proveniți din Ucraina, fie că ei marchează Paștele la 17 aprilie, fie că sunt ortodocși și, din acest motiv, vor marca Paștele peste o săptămână. 
"Acest mesaj, al triumfului vieții asupra morții și al victoriei binelui asupa  răului, trebuie să răsune în acest an, poate mai mult decât în alți ani", consideră premierul Marii Britanii.
Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă