-3.2 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalIncendiu în Barcelona. Patru români morți

Incendiu în Barcelona. Patru români morți

Patru persoane, printre care un bebeluș și un băiețel de trei ani, au murit într-un incendiu la o bancă abandonată din centrul Barcelonei, anunță rte.ie.

Pompierii chemați la fața locului au reușit să salveze patru persoane, însă o familie de români din patru persoane a fost răpusă de flăcările violente izbucnite în interiorul unei bănci abandonate, acolo unde locuiau mai multe familii nevoiașe.

„În timp ce ne luptam cu focul, am găsit patru persoane. Serviciile de urgență au încercat să le resusciteze, dar din păcate nu au putut face nimic pentru a-i salva”, a declarat șeful pompierilor, Angel Lopez.

Cotidianul La Vanguardia din Barcelona a notat că toți sunt membri ai unei familii de români.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Catalonia, Mossos d’Esquadra, a declarat că a fost deschisă o anchetă cu privire la cauzele incendiului.

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Europa de Est, teatru de război. NATO confirmă că a trimis trupe în zonă

Țările NATO și-au pus forțele militare în alertă și au anunţat trimiterea de echipament militar suplimentar la granițele Ucrainei, potrivit NATO. Allies are sending more...

Metrorex va asigura flota de trenuri pentru fluxul de călători generat de greva STB

Metrorex va pune marți la dispoziție flota de trenuri în funcție de fluxul de călători, iar jandarmii și polițiștii vor fi prezenți în zona...

Falimentul City Insurance a dus la o creștere bruscă a polițelor RCA

Declanşarea procedurii pentru falimentul City Insurance, care a fost lider al pieței asigurărilor, a fost punctul critic al pieței, care a dus la o...
Ultima oră
Pe aceeași temă