18.9 C
București
joi, 19 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalFOTO Carambol cu 40 de mașini pe o autostradă din Cehia

FOTO Carambol cu 40 de mașini pe o autostradă din Cehia

O furtună puternică de zăpadă care a lovit Cehia a provocat un carambol cu peste 40 de mașini. Una dintre principalele autostrăzi a fost închisă.

Cehia a fost lovită cu o furtună de zîpadă puternică. Condițiile meteo extreme au dus la un accident în lanț pe una dintre autostrăzile principale ale țării. Peste 40 de mașini au fost implicate în carambol, notează ABCNews.

Carambol cu peste 40 de mașini în Cehia

Poliția a spus că aproximativ 40 de mașini și camioane au fost implicate în aglomerația care a avut loc la 33 de kilometri (20 de mile) sud-vest de capitală, pe autostrada D5. D5 este una dintre cele două rute cheie care leagă Praga de Germania. Autoritățile anunță că autostrada va rămâne închisă în următoarele ore.

Serviciul regional de salvare a declarat că cel puțin șase persoane au fost rănite. Două dintre acestea au fost transportate cu elicopterele la un spital din Praga. Institutul Hidrometeorologic Ceh a avertizat joi că sunt așteptate ninsori în toată Republica Cehă.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

6 plaje din România au primit eticheta Steagul Albastru pentru sezonul turistic 2022

Șase plaje românești au primit distincția Steagul Albastru în 2022 din partea Fundaţiei de Educaţie pentru Mediu (FEE), cu o plajă în plus față...

Accor va deschide un nouhotel Mercure în Cozieni, Ilfov

Grupul hotelier Accor, lider mondial în domeniul ospitalității, își consolideazăportofoliul dinRomânia și din Balcani, prin anunțarea unui nou hotel care se alătură rețelei globale....

Coreea de Nord ar pregăti un test nuclear

Coreea de Nord a încheiat pregătirile în vederea unui test nuclear şi aşteaptă cel mai bun moment pentru a-l declanşa, a declarat un deputat...
Ultima oră
Pe aceeași temă