11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Ducele și Ducesa de Sussex au avut ultima apariție oficială ca regali la Westminster Abbey!

În timp ce oaspeții se îndreptau spre Westminster Abbey pentru sărbătorirea anuală a celor 54 de state ale Commonwealth-ului, toți ochii erau ațintiți pe ,,Royals” reuniți pentru prima dată în public de când Harry și Meghan au anunțat acum opt săptămâni că se retrag din viața regală, scrie The Telegraph.

Ducele și ducesa de Sussex au avut ultima apariție oficială ca regali la Westminster Abbey pentru Serviciul Commonwealth,scrie The Telegraph. Harry și Meghan s-au alăturat monarhului, prințului de Wales, ducesei de Cornwall și a ducesei de Cambridge din biserica centrală din Londra.

Cuplul și-a îndeplinit astfel ultima îndatorire publică înainte de a se îndepărta de monarhie.
Însă, spre deosebire de anul trecut, scrie The Telegraph, Harry și Meghan au fost așezați pe scaunele lor, în loc să aștepte sosirea reginei și să meargă prin biserică cu monarhul și regalii cheie așa cum au făcut-o în 2019. Începând cu 31 martie, nepotul monarhului și fosta actriță americană Meghan nu își vor mai folosi tilurile de HRH (Her Royal Higness) pe măsură ce vor continua o nouă viață de libertate personală și financiară, în mare pare în America de Nord. 

Ultima oră
Pe aceeași temă