22.9 C
București
marți, 28 iunie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalAlec Baldwin vorbește despre tragedia din Rust: Concepții greșite!

Alec Baldwin vorbește despre tragedia din Rust: Concepții greșite!

Alec Baldwin, despre motivul pentru care vorbește acum despre tragedia „Rust”: partea 1

Actorul Alec Baldwin a împușcat mortal o femeie, în timpul unor filmări

Într-un interviu exclusiv pentru ABC News, Baldwin a spus că vrea să vorbească despre directorul de fotografiat Halyna Hutchins și despre ceea ce a spus el că sunt concepții greșite despre ceea ce s-a întâmplat în ziua în care a fost ucisă pe platourile de filmare.

Alec Baldwin nu ar fi trebuit să tragă cu arma, potrivit scenariului

Alec Baldwin a recunoscut că cariera sa de actor s-ar putea termina după împușcarea fatală a directorului de film Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale filmului Rust.

„Ar putea fi”

a spus actorul în vârstă de 63 de ani într-un interviu pentru George Stephanopoulos de la ABC News, adăugând că nu îi pasă.


Baldwin a mai spus că „nu a apăsat pe trăgaciul” pistolului în timpul incidentului din 21 octombrie din New Mexico.


„Cineva a băgat un glonț viu într-o armă”

, a spus el.

„Știu că nu sunt eu”.


Baldwin este cel mai cunoscut pentru interpretarea sa din sitcomul american 30 Rock, precum și pentru interpretarea lui Donald Trump în emisiunea de sketch Saturday Night Live.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Parlamentul votează ridicarea imunității lui Adrian Chesnoiu la cererea DNA

Camera Deputaţilor dezbate şi votează, astăzi, cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de ridicare a imunităţii deputatului Adrian Chesnoiu, fost ministru al Agriculturii. Ieri, Comisia juridică a...

Opt ucraineni au fost uciși și alți 21 răniți în apropiere de orașul Lisiceansk

Cel puţin opt civili ucraineni au fost uciși şi alţi 21 au fost răniţi, luni, într-un bombardament al armatei ruse, în timp ce se...
00:00:40

Tatăl luptătorului marocan din Donețk condamnat la moarte cere o intervenție rapidă pentru salvarea lui

Tatăl unui bărbat marocan, condamnat la moarte de către o instanță din autoproclamata Republică Populară Donețk (RPD) pentru acuzații de mercenariat, a cerut țării...
Ultima oră
Pe aceeași temă