20 C
București
marți, 24 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalAlec Baldwin nu ar fi trebuit să tragă cu arma, potrivit scenariului

Alec Baldwin nu ar fi trebuit să tragă cu arma, potrivit scenariului

Un membru al echipajului care lucrează la filmul occidental „Rust” a declarat într-un proces că Alec Baldwin nu trebuia să tragă cu arma, potrivit scenariului. Ba mai mult, actorul trebuia să verifice el însuși arma.

Supraveghetorul de scenarii, Mamie Mitchell, susține că Baldwin ar fi trebuit să verifice el însuși arma pentru muniție reală. În schimb, actorul s-a bazat pe afirmația asistentului director că revolverul Colt .45 era sigur de utilizat.

Alec Baldwin nu trebuia să tragă cu arma pe platourile de filmare

„După părerea noastră, domnul Baldwin a ales să joace Ruleta Rusă când a tras cu o armă fără să o verifice și fără ca armurierul să facă acest lucru în prezența lui”, a declarat avocatul lui Mitchell, Gloria Allred, într-o conferință de presă.

Mitchell, care a spus că se află în linia de atac, susține că a trecut printr-o suferință emițională și retrăiește de fiecare dată incidentul. Acesta solicită despăgubiri nespecificate în procesul intentat la Curtea Superioară din Los Angeles.

„Retrăiesc împușcăturile și sunetul exploziei de la armă din nou și din nou”, a spus Mitchell, care a făcut apelul de urgență autorităților imediat după incidentul din 21 octombrie.

Procesul, cel de-al doilea intentat pentru incident, îi numește pe Baldwin, producătorii filmului, asistentul regizorului Dave Halls și Hannah Gutierrez, armurierul care era responsabil de armele folosite în film. Reprezentanții pentru Baldwin, producători și Halls nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii. Un avocat al lui Gutierrez a spus că încă nu a văzut procesul.

Autoritățile din New Mexico au spus că investighează modul în care un glonț viu a ajuns într-o armă pe care o folosea Baldwin în timp ce repeta o scenă în interiorul unei biserici din Bonanza Creek Ranch.

Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Djokovic are prima șansă la locul 1 ATP, dar și Medvedev și Zverev pot ocupa această poziție după Roland Garros

Djokovic își are soarta în propriile mâini în lupta pentru locul 1, dar și Medvedev și Zverev speră la această poziție.Dacă sârbul va câștigă...
00:01:28

Lloyd Austin: Aproximativ 20 de țări oferă un nou ajutor de securitate Ucrainei

Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a declarat că aproximativ 20 de țări au anunțat noi pachete de ajutor constând în asistență în materie...

Minciunile războiului, doar din “surse oficiale”

Oare dorește cineva să se afle adevărul despre războiul din Ucraina? Cu siguranță, nu există părți interesate, ci doar acțiuni de propagandă. Cancelariile occidentale...
Ultima oră
Pe aceeași temă