0.7 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeSocialÎn Sectorul 5 funcţionează 11 staţii GPL fără autorizaţii de construcţie

În Sectorul 5 funcţionează 11 staţii GPL fără autorizaţii de construcţie

 În urma unei discuţii cu primarul Sectorului 5 din Capitală, Ciolacu a aflat că sunt aici 11 staţii GPL care nu au autorizaţii de construcţie.

Marcel Ciolacu a precizat că un astfel de control a fost făcut în Sectorul 5 al Capitalei, iar în urma controlului a reieşit că sunt 11 staţii GPL fără autorizaţii.

”Astăzi am avut o discuţie cu primarul Sectorului 5, care a dispus la nivelul primăriei şi a controlat toate staţiile de GPL de pe teritoriul Sectorului 5. Dânsul mi-a spus că sunt 11 astfel de activităţi pe terenuri proprietate privată, niciuna nu are autorizaţie de construcţie. În acest moment este normal ca la nivelul Guvernului să dispunem controale în toată ţara la aceste staţii de GPL şi să luăm măsuri, în cazul în care este un pericol pentru vieţile omeneşti”, a spus Ciolacu.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă