24.7 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăSocialEvenimentGheorghe Dincă îl acuză pe un anume Ștefan Buța din Bucuresti de...

Gheorghe Dincă îl acuză pe un anume Ștefan Buța din Bucuresti de răpirea Alexandrei si Luizei 

În interviul dat în premieră națională din pușcărie pentru Gândul, Gheorghe Dincă recunoaște violul comis asupra Alexandrei dar neagă uciderea ei si orice legătură cu Luiza Melencu.

Interesant este că acesta oferă și o pistă  cu privire la elucidarea cazului celor două fete dispărute in vara lui 2019.

În prima partea a interviului acordat pentru Gândul, Dincă descrie o serie de presupuse torturi la care ar fi fost supus pentru a recunoaște atât uciderea Alexandrei, cât și pe cea a Luizei Melencu, despre care se presupune că ar fi fost răpită, violată și omorâtă în același mod ca și adolescenta de 15 ani.

Astfel, Dincă spune că el ar fi scris cu lux de amănunte ce s-a întâmplat acuzând că un anume Ștefan Buța de la București ar fi furat-o pe Alexandra și ar fi dus-o în Turcia. De fapt el a denunțat că ambele fete ar fi fost traficate în țara lui Erdogan.

Interesant este că și avocata Luizei Melencu, Carmem  Obarsan este de părere că fetele ar fi fost traficate în țări străine și că Dincă este doar rotița unui sistem de traficanți bine pus la punct.

Întrebat de reporterul Gândul de ce a recunoscut uciderea celor două tinere acesta a acuzat autoritățile de tortură fizică și psihologică. Mai exact, Dincă s-a plâns că timp de peste 2 ore a fost bătut cu bocancii și ca intr-un final i s-a promis că va face doar 6-7 ani de închisoare daca recunoaște. Fapt ce l-a determinat sa ia asupra sa ororile comise asupra Alexandrei Macesanu și Luizei Melencu.

Autoritatile din penitenciar au intrat în alertă de “gradul 0” dupa aflarea interviului dat de Dincă reporterului Gândul, și care, conform spuselor acestora a fost neautorizat.

Ramane de văzut daca partea a doua a interviului va dezvalui mai multe despre presupusii autori si daca autoritățile române vor stabili cine este Ștefan Buța de la București!?

Puteți viziona aici interviul in Exclusivitate difuzat de Gândul.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Curtea de Apel menține sechestrul pe bunurile primarului Negoiță în ancheta ROSAL

Curtea de Apel București menține sechestrul pe bunurile primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, în ancheta ROSAL. Curtea de Apel București (CAB) a decis să mențină...

Scandal politico – diplomatic cu suspiciuni de spionaj. România interzice intrarea a 14 ziariști de la Russia Today

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe de la Moscova, Maria Zaharova, a acuzat România că a refuzat să permită intrarea a 14 cetățeni...

AFACEREA LIDO: Administratorul special numit de Ministerul Turismului și-a depus mandatul

Planurile Ministerului Turismului și Antreprenoriatului de salvare a companiei Lido SA din fața falimentului sunt puse la grea încercare, după ce administratorul special și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă