2.1 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSocialEducațieGeorgia este interesată de Universitatea Maritimă din Constanța

Georgia este interesată de Universitatea Maritimă din Constanța

Ambasadoarea Republicii Georgia în România, Excelența Sa Tamar Beruchashvili, a vizitat Universitatea Maritimă din Constanța.

Evenimentul a fost anunțat printr-un comunicat transmis de Universitatea Maritimă. Vizita s-a desfășurat la data de 7 aprilie 2023. Ambasadoarea Georgiei a fost însoțită, în această vizită, de Iancu Adrian Stavrositu, consulul onorific al Republicii Georgia în România.

Întrevederea a avut drept scop dezvoltarea relațiilor de parteneriat la nivel academic, în domeniul maritim, între cele două țări.

„Discuțiile s-au axat pe detalii despre intensificarea schimbului de experienţă între cadre didactice şi studenţi din cele două țări, precum și pe cooperarea universităților din domeniul maritim de la Marea Neagră”, a declarat Prof. Univ. dr. Ing. Cornel Panait, președintele Senatului Universității Maritime din Constanța.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Păcatele lui Kissinger

„Despre morți numai de bine” – ne îndeamnă un vechi obicei creștin. Ca unii care i-am lăudat lui Henry Kissinger abilitățile diplomatice, în strategia...
Ultima oră
Pe aceeași temă