23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăȘtirile zileiGalaţi: Trei răniţi şi două maşini avariate în urma unui accident rutier

Galaţi: Trei răniţi şi două maşini avariate în urma unui accident rutier

Potrivit sursei citate, un şofer de 61 ani nu s-a asigurat la ieşirea dintr-un refugiu de pe drumul ce leagă localitatea Smârdan de Schela şi a provocat un accident în urma căruia un alt autoturism, care circula regulamentar, a ajuns în şanţ, iar trei persoane au fost rănite.

“Din primele cercetări a reieşit că un bărbat în vârstă de 61 ani, care conducea un autoturism dinspre Smârdan către Schela, în dreptul kilometrului 65, a intrat într-un refugiu de pe marginea drumului pentru a întoarce maşina. La reintrarea pe şosea nu s-a asigurat şi a lovit un alt autoturism, la volanul căruia se afla un şofer de 20 ani, autoturism care circula regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, cea de-a doua maşină a fost proiectată în şanţ şi au fost răniţi ambii şoferi, dar şi o pasageră în vârstă de 51 ani, din cea de-a doua maşină. Şoferii implicaţi în accident nu au consumat alcool”, a precizat Gabriela Costin.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Circulaţia a fost parţial blocată în zonă până la finalizarea cercetării la faţa locului.

Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă