12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăȘtirile zileiGălățenii au fost deranjați de un zgomot puternic. De unde provine

Gălățenii au fost deranjați de un zgomot puternic. De unde provine

 Se pare că incidentul care i-a neliniștit pe gălățeni a fost provocat de o lucrare la rețeaua de transport gaze naturale, efectuată la aproximativ 10 kilometri distanță de oraș.

Bubuitura a apărut în jurul orei 7.30 și a stârnit curiozitatea gălățenilor, subiectul fiind dezbătut pe rețelele de socializare. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, sursa zgomotului este o lucrare a companiei care transportă gaz. Lucrarea se desfășoară la Schela.

„Sunt lucrări cu impact fonic ale Transgaz, în localitatea Schela”, a transmis ISU Galați.

Alte variante analizate de specialiști au fost o lucrare pe platforma siderurgică, o detonare de muniție în poligonul de la Smârdan și un accident.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă