27.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportFotbalFlorinel Coman, "tricolorul" favorit al lui Emeric Ienei

Florinel Coman, „tricolorul” favorit al lui Emeric Ienei

Naționala României se pregătește de EURO 2024. „Tricolorii” au remizat în ultimele două amicale, cu Bulgaria și Liechtenstein (0-0 în ambele partide), înainte de turneul final din Germania.

Legenda fotbalului românesc, Emeric Ienei, îl numește pe Florinel Coman ca fiind jucătorul său preferat din actuala echipă națională. La vârsta de 87 de ani, Ienei încă urmărește cu pasiune fotbalul românesc și speră ca „tricolorii” să repete isprava din anul 2000, când sub conducerea sa au reușit să iasă din faza grupelor la Campionatul European.

Deși România a fost eliminată în sferturile de finală de către Italia la acea ediție a turneului, performanța rămâne una memorabilă și oferă speranță pentru viitor. Ienei consideră că actuala generație de fotbaliști are potențialul de a obține rezultate notabile la EURO 2024 din Germania, iar Florinel Coman, cu talentul și tenacitatea sa, ar putea fi un factor decisiv în acest sens.

„Sunt șanse să repete isprava de atunci. Speranța este și va fi! Eu le țin pumnii tricolorilor, fotbaliștilor români. Fotbalul e viața mea! Mă uit și la meciurile din România. De cine-mi place? Coman, numărul 7”,

a spus Emeric Ienei, potrivit GSP.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță cele mai mari investiții din energie

În cadrul evenimentului ”Parteneriatul pentru Cooperare Transatlantică în Energie şi Climă,” premierul social-democrat Marcel Ciolacu a explicat faptul că România face investiții fără precedent...
Ultima oră
Pe aceeași temă