25.3 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăPoliticăFlorin Cîțu susține că Dan Vîlceanu nu a fost exclus din partid

Florin Cîțu susține că Dan Vîlceanu nu a fost exclus din partid

Fostul președinte al PNL, Florin Cîțu, spune că Dan Vîlceanu, fost secretar general, nu a fost exclus din partid. Afirmația lui Cîțu vine la câteva ore după ce actualul președinte PNL, Nicolae Ciucă, a confirmat excluderea lui Vîlceanu.

„Dan Vilceanu nu a fost exclus din PNL. Conform statului se propune în BEX și se decide în Consiliu Național”, spune Florin Cîțu, fost președinte al PNL înainte de Nicolae Ciucă.

Fostul lider liberal afirmă că nu esste de acord cu propunerea de excludere a lui Vîlceanu din partid din mai multe considerente.

„Votul meu a fost împotrivă! Consider că principiile și valorile liberale trebuie susținute și apreciate mai presus de alte interese personale. Nu ne oprim aici. Vom lupta în continuare pentru liberalism în sprijinul românilor”, scrie Cîțu pe pagina sa de Facebook, transmite jurnalul.ro.

Florin Cîțu spune că Dan Vîlceanu n-a fost exclus din partid, acesta fiind secretarul general al partidului mai mult de șase luni

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat, însă, luni, că deputatul Dan Vîlceanu, fost secretar general al PNL, a fost exclus din Partidul Național Liberal.

„Ultima decizie a fost aceea de a da curs unei solicitări a filialei Gorj în ceea ce privește exprimarea solicitării de excludere din partid a deputatului Dan Vîlceanu”, a spus președintele PNL.

Dan Vîlceanu a fost secretar general al Partidului Național Liberal în perioada 26 septembrie 2021-2 aprilie 2022, când liderul liberalilor era Florin Cîțu. Vîlceanu a fost critic la adresa conducerii partidului.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Două organizații criminale care se ocupau cu introducerea ilegală de cetățeni chinezi în Spania au fost desființate

Europol a sprijinit Poliția Națională Spaniolă (Policía Nacional) în desființarea a două organizații criminale care au introdus ilegal sute de cetățeni chinezi folosind o...

Taylor Swift, comparată cu Madonna, Michael Jackson sau Beatles. Marius Moga: “Cred că este un fenomen”

Taylor Swift este un fenomen global și un adevărat titan în industria muzicală. Cu 14 premii Grammy la activ, dintre care patru pentru albumul...

VIDEO. Jose Mourinho consideră că a luat decizia greșită când a refuzat naționala Portugaliei

Jose Mourinho, "The special one", a sosit în România pentru a lua parte la meciul de "final" al Generației de Aur, difuzat în seara...
Ultima oră
Pe aceeași temă