0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiFlorin Cîțu s-a făcut că nu a văzut criticile lui Marcel Ciolacu

Florin Cîțu s-a făcut că nu a văzut criticile lui Marcel Ciolacu

Florin Cîțu a declarat că nu a băgat în seamă declarațiile președintelui PSD, Marcel Ciolacu, din Parlament, prin care liderul PSD critica guvernarea liberală.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a afirmat că declarațiile tăioase ale lui Marcel Ciolacu reprezintă ‘un discurs politic’.

„Nu am băgat în seamă acel discurs. Este un discurs politic. Oamenii văd şi au văzut în ultimul an de zile cum a evoluat economia. Am arătat că am crescut veniturile de la buget, chiar dacă am scos taxele puse de PSD. Deci, se poate performanţă şi rolul nostru, al Partidului Naţional Liberal, în această coaliţie este acela de a duce mai departe viziunea liberală şi, aşa cum am arătat, doar economia liberală poate scoate România din criză şi aşa va fi şi în viitor”, a spus Cîţu la sediul central al PNL, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă afirmaţiile liderului PSD i se par un gest neelegant, în contextul în care sunt într-o coaliţie, preşedintele PNL a răspuns: „Nu comentez gestul domnului Ciolacu. Ideea este următoarea: economia are, astăzi, o creştere, una dintre cele mai bune din Uniunea Europeană, într-o perioadă de criză în tot restul Europei. Veniturile la buget sunt mai mari decât anul trecut, 40 de miliarde mai mult decât în 2019, când erau taxe introduse. Am arătat că putem să avem venituri la buget fără să creşti taxele. Rectificarea bugetară pe care am lăsat-o noi, la 10 luni, cu un deficit de 4%, deci nu ar trebui să crească deficitul până la sfârşitul anului. Vom vedea cum va arăta rectificarea bugetară, dar noi am lăsat o rectificare bugetară, care reducea deficitul bugetar”.

Preşedintele PSD,
Marcel Ciolacu, a afirmat, joi, în plenul reunit al Parlamentului că social-democraţii au fost nevoiţi să ia o decizie clară de a intra la guvernare „după doi ani pierduţi”.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă