25 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024
AcasăSocialEvenimentExplozie la un automobil aflat la alimentare. Un om a murit, altul...

Explozie la un automobil aflat la alimentare. Un om a murit, altul e rănit

Un om a murit iar altul a fost rănit după o explozie la un automobil aflat la o stație de alimentare cu gaz.

Stația este de tip CNG (gaz natural comprimat) și se află în comuna Pantelimon din județul Ilfov. Accidentul s-a produs duminică, 21 mai 2023.

”În cursul dimineţii de astăzi, în jurul orei 05,35, am fost solicitaţi să intervenim la o staţie CNG din localitatea Pantelimon, judeţul Ilfov, unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în staţie, explozie neurmată de incendiu”, a anunţat Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov (ISUBIF).

Stația unde a avut loc accidentul ar putea fi cea de pe Bulevardul Biruinței.

CNG (Compressed Natural Gas) este socotit un combustibil mai ieftin și mai puțin poluant decât benzina sau motorina. Explozia s-ar fi produs la butelia de CNG montată în interiorul automobilului. Autoturismul era de tip break iar butelia de gaz era instalată în spate, în portbagaj.

Bărbatul care a fost accidentat mortal era angajatul stației de alimentare și se deplasase la automobil pentru a-l alimenta. Bărbatul rănit este șoferul mașinii care a făcut explozie. El a fost transportat la Spitalul de Urgență Floreasca.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Schimbări majore la WhatsApp! Categoria de vârstă pentru utilizarea aplicației, modificată

Gigantul social media a redus vârsta minimă necesară pentru a utiliza WhatsApp în Europa de la 16 ani la 13 ani, ceea ce a...

Alina Ceușan a făcut marele anunț! “Ăsta-i cel mai frumos!”

Alina Ceușan și soțul ei, Raul, se pregătesc cu bucurie pentru sosirea celui de-al doilea copil în familia lor. Prezentatoarea din primul sezon al...

Cătălin Cîrstoiu: “Bucureştiului îi trebuie centuri verzi, îi trebuie ‘plămâni’ în fiecare sector”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD PNL la Primăria Capitalei, a subliniat necesitatea creării "centurilor verzi" și a "plămânilor" în fiecare sector al Bucureștiului. El a...
Ultima oră
Pe aceeași temă