-3.2 C
București
luni, 24 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiExplozia unei bombe a rănit patru persoane la Munchen

Explozia unei bombe a rănit patru persoane la Munchen

Explozia unei bombe a dus la rănirea a patru persoane în orașul german Munchen. Deflagrația a fost una violentă și a avut loc în apropierea unei importante gări din localitatea bavareză.

Potrivit autorităților germane, citate de CNN, explozia a fost provocată de o bombă de 250 de kilograme lansată asupra orașului german de către aviația britanică în timpul celui de al Doilea Război Mondial.

Incidentul a avut loc în timpul unor lucrări de construcție nu departe de gara Donnersbergerbruecke. Sunt cel puțin patru persoane rănite, una dintre ele în stare gravă,iar la locul defalgrației s-au deplasat mai multe echipaje ale serviciilor de urgență.

Din cauza incidentului a fost oprit traficul feroviar în zonă. Acum, autoritățile dau asigurări că nu mai există bombe neexplodate în regiune.

De asemenea se desfășoară o anchetă referitoare la faptul că bomba nu a fost detectată până acum, ținând cont că în zona respectivă s-au făcut mai multe lucrări de construcții.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Rusia neagă că va închide gazele în Europa dacă va primi sancțiuni

Kremlinul a respins temerile că Rusia ar putea închide robinetul ce dă gazele către Europa în cazul unor sancţiuni din cauza consolidării trupelor sale...

C.E. propune ajutoare de 1,2 mld. de euro pentru Ucraina

Comisia Europeană (CE) a anunţat luni că vrea să-şi consolideze susţinerea financiară a Ucrainei cu 1,2 miliarde de euro, cu scopul de a o...

Criza din Ucraina, o luptă pentru viitoarea ordine mondială

Pentru Rusia și China, criza din Ucraina face parte dintr-o luptă de reducere a puterii americane, potrivit unei analize publicate de Financial Times. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă