2.3 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeȘtirile zileiExplozia unei bombe a rănit patru persoane la Munchen

Explozia unei bombe a rănit patru persoane la Munchen

Explozia unei bombe a dus la rănirea a patru persoane în orașul german Munchen. Deflagrația a fost una violentă și a avut loc în apropierea unei importante gări din localitatea bavareză.

Potrivit autorităților germane, citate de CNN, explozia a fost provocată de o bombă de 250 de kilograme lansată asupra orașului german de către aviația britanică în timpul celui de al Doilea Război Mondial.

Incidentul a avut loc în timpul unor lucrări de construcție nu departe de gara Donnersbergerbruecke. Sunt cel puțin patru persoane rănite, una dintre ele în stare gravă,iar la locul defalgrației s-au deplasat mai multe echipaje ale serviciilor de urgență.

Din cauza incidentului a fost oprit traficul feroviar în zonă. Acum, autoritățile dau asigurări că nu mai există bombe neexplodate în regiune.

De asemenea se desfășoară o anchetă referitoare la faptul că bomba nu a fost detectată până acum, ținând cont că în zona respectivă s-au făcut mai multe lucrări de construcții.

Emanuel Neacsu
Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Disoluția unui partid de laborator/ “Cine nu sare ia condamnare!”

Liderii tefeliștilor n-au mai sărit demult. După lansarea acuzațiilor de corupție formulate de DNA la adresa lui Vlad Voiculescu și a Ioanei Mihăilă, USR-ul s-a...

Google va începe să elimine conturile inactive

La sfârșitul acestei săptămâni, Google va începe să șteargă conturile care au fost inactive timp de cel puțin doi ani, în conformitate cu noile...

O altă poză cu Cherecheș, în care primarul apare mult mai avariat

Povestea scăpată pe surse de Poliția Română către jurnaliști (adică pe Whatsapp) e că Cherecheș și o mătușă goneau cu 200 de km la...
Ultima oră
Pe aceeași temă