28.4 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăMediuExperți ai României, Ucrainei și Comisiei Europene poartă discuții despre Bîstroe

Experți ai României, Ucrainei și Comisiei Europene poartă discuții despre Bîstroe

Experți ai României și Ucrainei, precum și specialiști trimiși de Comisia Europeană au, în ziua de marți, 7 martie 2023, o rundă de discuții despre Bîstroe.

Experții din România și de la Comisia Europeană se vor întâlni mai întâi la vama Isaccea (județul Tulcea). Apoi, aceștia vor trece granița și se vor deplasa în Ucraina, în orașul Ismail, aflat pe brațul Chilia. Brațul Chilia este cel care delimitează frontiera dintre România și Ucraina.

Reuniunea de la Ismail este programată să înceapă la ora 12,30. În această zi de 7 martie nu se vor face și măsurători.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă