22.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSportEmma Răducanu e în finala US Open

Emma Răducanu e în finala US Open

Emma Răducanu (18 ani, 150 WTA) s-a calificat în finală la US Open, după ce a învins-o în minimum de seturi și pe Maria Sakkari (26 de ani, 18 WTA), scor 6-1, 6-4. 

La finalul celui de-al nouălea meci câștigat fără et pierdut, Emma a ridicat publicul în picioare pe legendara arena Arthur Ashe, de la Flushing Meadow.

“Sunt fericită, dar trebuie să spun că fără aportul publicului nu aș fi reușit niciodată aceste rezultate. La New York am primit un sprijin incredibil, m-a emotionat ce au făcut oamenii din tribuna pentru mine. Sa joc în nocturnă pe Ashe e ceva ce am visat toată viața mea și uite că mi s-a indeplinit acest vis. N-am nicio presiune, nu trebuia să fiu aici, dar sunt în finală venind din calificări”, a spus Emma, în aplauzele spectatorilor americani.

Emma se va duela cu o altă revelație, canadianca Leylah Fernandez.

Partida este programată sâmbătă seara, de la ora 23.00 (ora României), în direct la Eurosport.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă