25.7 C
București
duminică, 14 august 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalElon Musk a postat pe Twitter o poză cu Papa Francisc după...

Elon Musk a postat pe Twitter o poză cu Papa Francisc după 9 zile de absență de pe rețea

Elon Musk a lipsit nouă zile de pe Twitter, platforma de socializare pe care încearcă să o cumpere pentru 44 de miliarde de dolari. După această pauză, el a postat o fotografie cu întâlnirea pe care a avut-o joi cu Papa Francisc.

Cea mai bogată persoană din lume a postat pe Twitter o fotografie în care poate fi văzut stând alături de Papa Francisc: „Onorat să mă întâlnesc cu @pontifex ieri”, notează Reuters.

Cei patru băieți adolescenți ai lui Musk se află în poză, dar nu și fiica sa transsexuală în vârstă de 18 ani, care, pe 20 iunie, a încercat să-și schimbe numele și să rupă legăturile cu el. Musk are în total opt copii.

Scopul și locația întâlnirii lui Musk cu Papa nu au fost clarificate imediat.

Luna trecută, Musk a declarat că există „încă câteva chestiuni nerezolvate” în ceea ce privește achiziționarea Twitter, inclusiv numărul de utilizatori spam din sistem.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Aproape 4.400 de ucraineni au cerut azil în România

De la începerea conflictului din țara vecină, 4.372 de cetăţeni ucraineni au solicitat azil în România. În ultimele 24 de ore a fost depusă o...

Minivacanța de Sf. Maria a dublat numărul rezervărilor pentru sejururi în România

Hotelierii și operatorii din industria turismului se pregătesc pentru cele mai aglomerate zile din această vară, vârful de sezon estival, în contextul în care...

Noua idee a lui Kissinger: Ucraina ar trebui tratată ca membru NATO

Henry Kissinger a declarat într-un interviu acordat Wall Street Journal că, după modul în care Rusia s-a comportat în Ucraina, "acum consider că Ucraina trebuie să...
Ultima oră
Pe aceeași temă