12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSocialJustițieDouă persoane din Galați, reținute de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri

Două persoane din Galați, reținute de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri

O femeie, de 37 de ani, şi un bărbat, de 20 de ani, ambii din municipiul Galaţi, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT într-un dosar având ca obiect comiterea infracţiunilor de efectuare neautorizată de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive şi trafic de droguri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, în cadrul acestui dosar poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi, au efectuat nouă percheziţii domiciliare, în municipiul şi judeţul Galaţi.

Din cercetări a reieşit că în perioada mai 2022- aprilie 2023 un bărbat, de 20 de ani şi o femeie, de 37 de ani, ambii din municipiul Galaţi, au procurat, transportat, depozitat şi valorificat către diferiţi consumatori, din municipiul Galaţi, cel puţin 160 de grame de substanţă solidă sub formă de cristale, ce fac parte din clasa catinonelor sintetice, precum şi cel puţin 54 de grame de droguri de risc, respectiv cannabis.

În urma audierilor şi administrării materialului probator, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane, urmând ca, joi, să fie prezentate în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile. 

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă