17.7 C
București
marți, 24 mai 2022
AcasăȘtirile zileiDecizie bombă anunțată de DNA în cazul Elenei Udrea

Decizie bombă anunțată de DNA în cazul Elenei Udrea

DNA a cerut respingerea tuturor probelor cerute de Elena Udrea în dosarul Hidroelectrica.

La termenul de luni avocații fostului demnitar au propus instanței de judecată probe considerate relevante de aceștia, iar după analiză instanța urmează să stabilească ce dovezi din cele propuse va admite spre administrare.

Unul dintre avocații lui Udrea, Veronel Rădulescu, a cerut instanței să admită proba cu înscrisuri, respectiv să permită depunerea tuturor contractelor încheiate de Hidroelectrica cu compania omului de afaceri Bogdan Buzăianu, Energy Holding, notează stiripesurse.

Nicio probă pentru Udrea

„Procurorul DNA: În ceea ce îl privește pe Breazu sunt aspecte la care s-au referit și Budeanu, Buzăianu, sunt aceleași aspecte. Având în vedere înscrisurile deja administrate, respingeți și proba cu înscrisuri.

Avocat: Nu se știe cum a fost cheltuită suma, de aceea sunt importante înscrisurile.

Procuror DNA:  Cu privire la modalitatea de cheltuire Martora topoliceanu a dat o declarație amplă”, s-a mai spus, luni, în sala de judecată.

Procesul va continua în 14 februarie dată până la care instanța va stabili dacă admite sau respinge cele două probe cerute de apărarea Elenei Udrea.

Zeci de martori audiați

Până la acest moment Curtea a audiat zeci de martori ai DNA, inclusiv pe cei care în timpul anchetei de amploare a procurorilor anticorupție au avut identitate protejată la solicitarea anchetatorilor.

Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite
00:01:07

Iranul îl înmormântează pe un colonel al Gărzilor Revoluționare ucis recent

Iranul a organizat marți o procesiune funerară în centrul capitalei Teheran pentru un colonel al Gărzilor Revoluționare, Hassan Sayad Khodai, care a fost împușcat...
00:01:30

John Kerry nu vede în războiul din Ucraina o piedică pentru lupta cu schimbările climatice

Reprezentantul american pentru climă, John Kerry, a declarat marți (24 mai) Forumului Economic Mondial (WEF) cum criza energetică globală provocată de războiul din Ucraina...

Prinţul Charles revine în România

Majestatea Sa Margareta şi Alteţa Sa Regală Principele Consort îl vor primi, miercuri, la Palatul Elisabeta pe Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales, aflat...
Ultima oră
Pe aceeași temă