20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăPoliticăDaniel Băluță caută împreună cu David Muniz soluții pentru Parcul Văcărești

Daniel Băluță caută împreună cu David Muniz soluții pentru Parcul Văcărești

Chargé d’affairesul Ambasadei SUA la București (care nu are ambasador de aproape doi ani), David Muniz a participat marți, alături de Daniel Băluță, primarul sectorului 4 și cu Nicușor Dan, edilul capitalei la un eveniment de promovare a Parcului natural Văcărești.   De mai mulți ani se caută soluții de amenajare.

„Sunt deja în curs de implementare câteva etape importante necesare pentru a înainta în acest proiect: planul de management al Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti, regulamentul de funcţionare, precum şi două studii de specialitate, hidrogeologic şi geologic. De asemenea, a fost lansat pe SEAP un Concurs Internaţional de Soluţii, iniţiat de Primăria Sector 4, în colaborare cu Primăria Capitalei şi Administraţia Parcul Natural Văcăreşti,” a scris, marţi, pe Facebook, Nicuşor Dan.

citește și: Doctrina Arestovici

Primarul general afirmă că, pentru o administrare cât mai eficientă a Deltei Văcăreşti, vrea să dezvolte un parteneriat între Primăria Capitalei, prin Administraţia special creată, Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti şi Primăria Sectorului 4.

Daniel Băluță caută împreună cu David Muniz soluții pentru Parcul Văcărești

Muniz in parcul Văcărești

“Împreună cu Primăria Municipiului București, Ambasada SUA în România și cu Asociația Parcul Natural Văcărești căutăm cele mai bune soluții pentru ca acest loc unic în Europa să fie cât mai bine protejat, dar în același timp să fie cât mai prietenos și mai accesibil publicului larg, pentru ca noi toți să ne bucurăm de ceea ce ne-a oferit natura aici, acasă, în sectorul nostrum” – a scris Daniel Băluță pe pagina sa de facebook, cu haștagul  #haicasepoate.

“Azi, Chargé d’Affaires Muniz a vizitat Parcul Natural Văcărești, un adevărat simbol al ariilor naturale protejate din România, al adaptării la schimbările climatice și al regenerării urbane. Este încurajator să vedem Primăria Municipiului Bucureşti și pe Nicușor Dan colaborând cu societatea civilă pentru a administra această minunată zonă natural”, scrie Ambasada SUA pe pagina de facebook.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Criterii pentru alegerea unor ochelari de soare de calitate

Știai că sănătatea ochilor tăi depinde în mare măsură de calitatea ochelarilor de soare pe care îi porți? Niciun accesoriu de modă nu-și justifică...

Cum să alegi o florărie online de încredere și să te bucuri de servicii de calitate 

În lumea digitală de astăzi, alegerea unei florării online de încredere poate fi o provocare. Cu o mulțime de opțiuni disponibile, cum vei putea...

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat Ministerul Muncii: Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale

Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă